Ab-Lak vendégház

abadszalok_ablak_logo.png

A szállás férőhelyei: 8 fő

A szállás ára: 15000 Ft/ház/éj + IFA

Szállás extrák: ingyen éjszaka, Wi-Fi


További információk

Lilien vendégház

abadszalok_lilien_logo.png

A szállás férőhelyei: 8 fő

A szállás ára: 15000 Ft/ház/éj + IFA

Szállás extrák: ingyen éjszaka, Wi-Fi


További információk

Információ

Név:

 

Tóth Bernadett

 

Telefon:

 

06 20 / 803-5359

 

E-mail:

 

toth.bernadett@abadszalok-info.hu

 

A szállás címek:

Abádszalók, Rákóczi út 20.

Abádszalók, József Attila körút 53.


A szálláshelyekről röviden


Üdvözöljük Önt abádszalóki szálláskeresése alkalmából. Ismerje meg vendégszeretetünket, a szálláshelyek színvonalas kínálatát! Nyaraljon nálunk családjával, párjával, barátaival! A szálláshelyek önállóak, a tulajdonos nem tartózkodik ott a vendég pihenése alatt.

Az általunk kínált Ab-Lak és Lilien vendégházak egy tulajdonossal rendelkeznek (bérelhetőek együtt, de természetesen külön-külön is), távolságuk egymástól gyalogosan kevesebb mint 5 perc.

Abádszalók

Abádszalók, a Tisza-tó jóvoltából kiváló szabadvízi stranddal rendelkezik, ezzel is hozzájárulva a szórakozáshoz, valamint a szabadidő hasznos eltöltéséhez. A Tisza-tó Abádszalók felőli partszakaszán szörfözési, vízisíelési, fürdési, óriáscsúszda használati, horgászati, vízisportszer (pl.: kajak-kenu, vízibicikli jet-ski, motorcsónak) kölcsönzési lehetőségek biztosítottak. A kerékpározást kedvelő egyéneknek, a Tisza-tó körül épített gát és az ott megvalósult EUROvelo kerékpárútvonal - ami természetesen tovább halad Abádszalók határain túl is - nyújt kiváló aktív pihenési lehetőséget.

Abádszalóki Nyár

abadszaloki_nyar.png

Abádszalók híres nyári rendezvénysorozatáról, ami az "Abádszalóki Nyár" címet viseli. Az egész nyáron át tartó rendezvények közül tetszőlegesen, az érdeklődési körnek megfelelően választható kulturális, képzőművészeti vagy sport témájú esemény. Az aktuális nyári programokról itt tájékozódhat: Abádszalóki Nyár.

Abádszalók elhelyezkedése

Tiszafüredtől 20 km-re Jász-Nagykun-Szolnok Megyében, a Nagykunság észak-nyugati részén, a Közép-Tisza bal partján, a Tisza-tó mellett fekszik. 1895-ben egyesült Tiszaabádból és Tiszaszalókból. A várost a Kisújszállás-Kunhegyes-Tiszafüred közötti kőút, és a város határát érintő Kisújszállás-Kál-Kápolna közötti 102-es vasút kapcsolja be az országos forgalomba. Nagyobb városok a környékén: Kunhegyes, Karcag, Kisújszállás, Fegyvernek, Szolnok, Tiszafüred, Mezőkövesd, Heves, Jászberény.